Zonwering & Rolluiken

Hoge kwaliteit en betrouwbare service!

rolluikje

Rolluiken - het hoogste niveau van veiligheid!

Rolluiken zijn een moderne buitenoplossing die een drievoudig voordeel biedt: energie- en kostenbesparing, geluidsisolatie en een verbeterde veiligheidsfunctie. Het is essentieel om niet alleen een kleur te kiezen die past bij de gevel van het huis, maar ook om een ​​geschikt rolluiksysteem en installatiemethode te kiezen. Onze rolluiken zijn gemaakt van staal en aluminium en hebben lange tijd geen onderhoud nodig. Plus – indien nodig kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt.

Zonneschermen voor buiten en terras

Buitenzonwering zorgt ervoor dat je koel blijft en toch je zicht behoudt op die mooie zonnige dagen. Terrasschermen zijn gemaakt van weerbestendige stof die schadelijke UV-stralen blokkeert en voegen een beschermende barrière en een strakke stijl toe aan de buitenruimtes rond uw huis

Binnen zonwering

Uw raam versierd met elegante zonwering!

 

  • Bied een intelligente oplossing voor lichtregeling.
  • Stel u in staat om uw privacy te verbeteren zonder in te boeten aan natuurlijke lichtstroom door de lamellen voor de boven- en onderpanelen onafhankelijk te bedienen.
  • Regel de temperatuur, de isolerende eigenschappen van een raamluik vormen een barrière tegen de koele buitenlucht die via het raam de kamer binnenkomt, terwijl een witte luik de warmte van de zonnestralen in de warmere maanden weerkaatst.
  • We bieden een verscheidenheid aan stijlen voor zonwering voor binnen waaruit u kunt kiezen – en ons uitgebreide assortiment betekent dat er stijlen zijn die bij elk interieur passen.

Vraag een gratis thuisafspraak aan!

 

Laat onze experts naar u toe komen en gespecialiseerde service verlenen in het comfort van uw huis. Onze ontwerpers brengen stalen mee en adviseren u over de laatste trends. U bespreekt ideeën en verschillende ontwerpopties – niet alleen in termen van stijl, maar ook praktisch en budget. Samen vindt u de ideale oplossing voor uw interieur.
Afspraken overdag, ’s avonds en in het weekend mogelijk

Zonneschermen

Binnenzonwering

Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijs opgave voor het onderhouden of renoveren van uw zonwering?

Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid. Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en u als tevreden klant te behouden. 

Gallerij

Onze reeds uitgevoerde opdrachten: