Dakrenovatie Castricum

Uw Vastgoed Service

Zonnepanelen 

 

Zonlicht is gratis, dus nadat u de eerste installatiekosten heeft gemaakt, kunt u de vruchten plukken. Met de Subsidie van de Nederlandse overheid voor hernieuwbare warmte, naast de verlaging van de brandstofrekening met behulp van zonnepanelen, kunt u een uitstekend rendement op uw investering behalen. Tot 10% per jaar gedurende 20 jaar!

Witte Dakbedekking en Zonnepanelen

Een zonnepaneel heeft een maximaal rendement bij een temperatuur van 25℃ of lager.

Op een zwart dak kunnen de temperaturen net boven de dakbedekking oplopen tot wel 80℃ en met een wit dak kan dit teruggebracht worden naar circa 40℃.

Daarnaast scheelt witte dakbedekking voor de binnentemperatuur wel 3℃ tot 5℃. Een daling van de binnentemperatuur met 0,5°C levert een reductie op het energieverbruik van de airconditioning van 8%!

Kortom de moeite waard om reflectie te gaan overwegen bij de volgende dakrenovatie.

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Uw dak snel in topconditie

  Met onze manier van dakrenovatie zorgen wij ervoor dat uw dak weer snel in topconditie is. Hierbij zijn wij uw ideale partner voor het vervangen en/of vastleggen van dakpannen, het herstellen en repareren van de dakconstructie en de renovatie van de bouwwerken die zich bevinden op de daken. Een andere snelle en zeer effectieve manier van dakrenovatie is een dakreiniging of dakcoating. Uw dak is snel in topconditie en ziet er dan weer als nieuw uit.