Wat kost een gevelrenovatie in Duiven ?

Wat kost een gevelrenovatie Duiven ?

Een gevelrenovatie in Duiven onvermijdelijk?

Bakstenen en Voegmortel vormen een enorm stevige fundering voor elk gevel, maar soms is onderhoud nodig om schade door weersinvloeden en algemene schade door aantasting van de kwaliteit van een constructie te voorkomen. 

Het aanbrengen van een voegmortel bij een gevelrenovatie is dan nodig, met de bedoeling de stenen bij elkaar te houden en te voorkomen dat de weerinvloeden niet binnendringen in een woning en waterschade kan ontstaan.

 Gevelrenovatie staat ook bekend als “Voegwerkrenovatie Duiven” .

gevelrenovatie Veenendaal

Hoe berekenen wij de kosten  gevelrenovatie prijs?

De totaalprijs van een gevelrenovatie in Arnhem is opgebouwd uit verschillende elementen:


  • Ten eerste is de prijs afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode. Op deze kostenpost heeft u weinig invloed, want de beste methode is afhankelijk van het soort vervuiling en het type buitengevel.

  • Ten tweede wordt de totaalprijs bepaald door de grootte van de gevel. Wij berekenen een prijs per vierkante meter, dus hoe groter uw woning, hoe hoger de prijs. Een gemiddelde woning heeft een geveloppervlakte van 50 vierkante meter. Wij geven bij gevels boven de 50 vierkante meter minimaal 10% korting op de offerte.

  • Ten derde moet u rekening houden met Steigerkosten. Wij hanteren daar vaste meter prijzen voor . Bij een gevelrenovatie van boven de 50 meter rekenen wij enkel maar de huurkosten niet het opbouw en afbouw ervan.
Wat kost een gevelrenovatie Duiven

Professionele gevelrenovatie Duiven

Helaas gaat voegmortel niet zo lang mee als metselwerk en moet het daarom mogelijk worden vervangen – een proces dat bekend staat als Gevelrenovatie voegwerk.

Het is echter essentieel dat dit werk professioneel wordt uitgevoerd, en alleen wanneer dat nodig is

Onze klanten zweren bij de duurzame oplossing, wilt u ook weer zo’n mooie gevel? Onze bedrijf is er op gericht ! Neem dan direct contact met ons op.

“Uw Vastgoedservice B.V. uw partner bij Wat kost een Gevelrenovatie Duiven”

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren
Binnen 24 uur een afspraak gemaakt.
Wij zijn alle dagen bereikbaar (behalve op zondag.)
Bel: 026-202 202 7
Kwaliteit en zekerheid van onze reinigingsspecialisten wordt gewaarborgd door de inzet van deskundige en betrouwbare vakmensen

Kokend Heet Water Techniek

Bij dit systeem wordt gereinigd met schoon leidingwater onder aangepaste druk en temperatuur. De druk is regelbaar tot 200 BAR met een waterverbruik tot 18 liter per minuut en de temperatuur is instelbaar tot 150° C. Door toepassing van de juiste druk en temperatuur kunnen met dit systeem vrijwel alle ondergronden gereinigd worden. De baklaag wordt niet beschadigd, omdat er geen chemische middelen worden toegevoegd. Vooral voor het verwijderen van mos- en algengroei en lichte verontreinigingen is dit een uitstekend systeem.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Bel ons kantoor in Arnhem

 

085-3036 852

5 1

Regelmatig gevelonderhoud

Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service.

gevel impregneer 1 1

Gevelreiniging en Impregneren

Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.Zo verlengt u de levensduur van het voegwerk en metselwerk.

Meer van onze geveldiensten:

Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.

Laatste offerteaanvragen:

  • Gevel woonhuis reinigen – Arnhem
  • Graffiti verwijderen winkelpand –Nijmegen
  • Gevelreiniging pand 140m² –Duiven
  • Zandstralen Zijgevel – Apeldoorn
  • Impregneren buitenmuren –Deventer
  • Voegen herstellen –Ede
 

Wij werken ook bij: