Wat kost een | Gevelrenovatie Deventer? in 2021

een gevelrenovatie Deventer nodig?

Indien het metselwerk schade heeft opgelopen, begrijpen we hoe we het moeten behandelen door de meest verfijnde en effectieve herstelmethoden te gebruiken. 

Door onze vaardigheden in het herstellen van gevel omvatten het verwijderen van het oude voegwerk en het vuil en roetaanslag verwijderen door middel van onze gevelreiniging techniek en het naar voren halen van de oorspronkelijke kenmerken van het metselwerk.

Oud metselwerk er zo goed als nieuw uit laten zien

Deventer heeft geen tekort aan mooie Gevels, maar het metselwerk kan in de loop van de tijd schade hebben opgelopen. Zoals vocht problemen en los zittend voegwerk.

Misschien heeft verwering zijn tol geëist, of is het metselwerk ten onrechte behandeld met moderne restauratiemethoden.

gevelrenovatie1 1 1

Het team van Uw Vastgoedservice B.V .heeft jarenlange ervaring in het werken met de beste technieken zoals bijvoorbeeld Gevelrenovatie , Gevelreiniging en Gevelrestauratie in Deventer.

Daarom hebben wij een nauwgezette steenrestauratieproces is ontworpen om het allerbeste naar boven te halen in elke steen waarmee uw vastgoed is gebouwd

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden en de kosten omtrent gevelrenovatie Deventer!

gevelrenovatie Veenendaal

Hoe berekenen wij de kosten  gevelrenovatie prijs?

De totaalprijs van een gevelrenovatie in Deventer is opgebouwd uit verschillende elementen:


 • Ten eerste is de prijs afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode. Op deze kostenpost heeft u weinig invloed, want de beste methode is afhankelijk van het soort vervuiling en het type buitengevel.

 • Ten tweede wordt de totaalprijs bepaald door de grootte van de gevel. Wij berekenen een prijs per vierkante meter, dus hoe groter uw woning, hoe hoger de prijs. Een gemiddelde woning heeft een geveloppervlakte van 50 vierkante meter. Wij geven bij gevels boven de 50 vierkante meter minimaal 10% korting op de offerte.

 • Ten derde moet u rekening houden met Steigerkosten. Wij hanteren daar vaste meter prijzen voor . Bij een gevelrenovatie van boven de 50 meter rekenen wij enkel maar de huurkosten niet het opbouw en afbouw ervan.
gevelreiniging Rheden

Professionele gevelreiniging Deventer

Een stralende gevel trekt klanten aan en laat professionaliteit zien. Daarnaast laat het aantrekkelijk zijn voor mensen om eens binnen te kijken en wees weer trots op uw woning of pand!

Om een woning er weer als nieuw uit te laten zien maken wij gebruik van de nieuwste technologie.Iedere keer weer een genot om bijna nieuwe gevels tevoorschijn te halen. Onze klanten zweren bij de duurzame oplossing, wilt u ook weer zo’n mooie gevel? Onze bedrijf is er op gericht ! Neem dan direct contact met ons op.

“Uw Vastgoedservice B.V. uw partner bij Wat kost Gevelrenovatie Deventer “

Kokend Heet Water Techniek

Door middel van ons systeem wordt gereinigd met schoon leidingwater onder aangepaste druk en temperatuur. De druk is regelbaar tot 200 BAR met een waterverbruik tot 18 liter per minuut en de temperatuur is instelbaar tot 150° C.

Door toepassing van de juiste druk en temperatuur kunnen met dit systeem vrijwel alle ondergronden gereinigd worden. De baklaag wordt niet beschadigd, omdat er geen chemische middelen worden toegevoegd.

Vooral voor het verwijderen van mos- en algengroei en lichte verontreinigingen is dit een uitstekend systeem.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Bel ons kantoor in Arnhem

 

085-3036 852

5 1

Regelmatig gevelonderhoud

Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen.

Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service.

gevel impregneer 1 1

Gevelreiniging en Impregneren

Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.Zo verlengt u de levensduur van het voegwerk en metselwerk.

Meer van onze geveldiensten:

Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.

Laatste offerteaanvragen:

 • Gevel woonhuis reinigen – Arnhem
 • Graffiti verwijderen winkelpand –Nijmegen
 • Gevelreiniging pand 140m² –Duiven
 • Zandstralen Zijgevel – Apeldoorn
 • Impregneren buitenmuren –Deventer
 • Voegen herstellen –Ede
 

Wij werken ook bij:

 • Dakrenovatie in Nijmegen
 • Dakisolatie in Arnhem
 • Dak reparatie Apeldoorn
 • Dakrenovatie Arnhem
 • Dak vervangen in Doetinchem
 • Gevelrenovatie Tiel
 • Zolder verbouwen Arnhem
 •  
 • Maar, echter, toch, niet, (des)ondanks, niettemin, hoewel, daarentegen, in tegenstelling tot, integendeel, het tegenovergestelde, daartegenover zijn wij gewoon de beste partner in het totale onderhoud en renovatie van uw vastgoed.