TERRAS OF OPRIT


SCHOONMAKEN


APELDOORN

Uw Vastgoed Service

Terras of oprit schoonmaken Arnhem

U wilt toch ook een schoon terras of oprit?

Onze Terras en Oprit Schoonmaak Service is bedoeld voor het verwijderen van vuil, olievlekken, schimmel en biologisch materiaal van terrasbetonstraatstenen, asfalt of betonnen opritten, houten schuttingen en vlonders.

Uw terras of oprit weer stralend fris

Paden en opritten rondom het huis zijn meestal van beton, straatstenen. Elke eigenaar wil dat het er lang als nieuw uitziet. Helaas kunnen er, zelfs vlak nadat de weg is gelegd, witte vlekken op het oppervlak van het beton verschijnen. 

Na verloop van tijd worden stof, zand, modder en ander vuil zichtbaar. Als dergelijke bodems niet systematisch worden verwijderd, leidt dit tot de vorming van sedimenten die niet alleen de kleur van het oppervlak veranderen, maar ook de ontwikkeling van mossen en algen vergemakkelijken. Het type oppervlak en de vlekken bepalen welke reinigingsmethode we moeten gebruiken.

3c1ea05b7282bdfa7eb5e5366304a431

MILIEU VRIENDELIJKREINIGINGS TECHNIEKEN

Voor het effectief verwijderen van vuil gebruiken we hogedrukreinigers met een speciaal opzetstuk voor vlakke oppervlakken. Om sediment en zand te verwijderen wordt daarentegen het gebruik van een gerichte stroom niet aanbevolen. Zeer hoge druk kan de ondergrond gemakkelijk beschadigen. Het is veel beter om het slib en het zand weg te spoelen met een roterende waterstraal met een volle stroombreedte. De aanbevolen druk is 100 tot 160 bar. Voor vlakke oppervlakken gebruiken we opzetstukken die een snelle en effectieve reiniging mogelijk maken.

SOORTEN VUILALGEN EN MOSSEN

Het verschijnt op vochtige en schaduwrijke plaatsen, in holtes op oppervlakken met een slecht gemaakte fundering. Om de groene coating effectief van de straatsteen te verwijderen, maken we gebruik van lagedrukapparatuur. Om een ​​snelle herhaling van het probleem te voorkomen, gebruiken we een milieuvriendelijke stoomreiniging, die ook sporen van algen doodt. Hoge temperatuur doet het werk, dus het is niet nodig om chemicaliën te gebruiken, die zouden intrekken en bodemverontreiniging veroorzaken.

OLIE EN VETTIG ROETACHTIG VUIL

Olie- en vettig roetachtig vuil, motorolie- en smeermiddelvlekken kunnen doorgaans niet met een hogedrukwaterstraal worden afgewassen. U kunt proberen deze te verwijderen met biologisch afbreekbare speciale reinigingsmiddelen. De beste effecten voor het verwijderen van vetvlekken worden echter verkregen met stoomreiniging op hoge temperatuur.

Wilt u weten wat een schoon terras of oprit kost ?

Waarom zijn wij “Uw bedrijf voor Terras of oprit schoonmaken” ?


Met meer dan 25 jaar ervaring en expertise zijn wij een betrouwbare en flexibele partner die kwaliteit biedt voor een prijs met Topservice!

 Kwaliteit service met de juiste vakmannen

 Keiharde tarieven

 VCA gecertificeerd

 Schoon opleveren van de werklocatie

 Gegarandeerd een prachtig resultaat!

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor
  Laatste offerteaanvragen:
  • Gevel woonhuis reinigen – Arnhem
  • Graffiti verwijderen winkelpand –Nijmegen
  • Gevelreiniging pand 140m² –Duiven
  • Zandstralen Zijgevel – Apeldoorn
  • Impregneren buitenmuren –Deventer
  • Voegen herstellen –Ede 
  Wij werken ook bij

  Ook voor gevelreiniging

  Kosten van uw gevel laten stralen

  Hoeveel het stralen van de gevel zal kosten hangt af van het soort aanslag dat op de gevel aanwezig is. Het type aanslag en de hardnekkigheid daarvan is van invloed op de aanpak. Ook de stenen waar de gevel van is gemaakt is van belang. Verder is de grootte van de muur (het aantal vierkante meters) bepalend voor de prijs. Indien gewenst kunnen wij ook de gevel impregneren. Daar brengen wij wel extra kosten voor in rekening.

  Benieuwd naar de precieze kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

  Gevel laten stralen Wijchen

  Reinigen van gevels van huizen en gebouwen die door jaren van organische en atmosferische vervuiling zijn aangetast

  Na een aantal jaren vertoont de gevel zijn sporen van vervuiling. Laat dan tijdig onderhoud plegen dan kunnen wij de gevel bijna als nieuw Behouden. Een gevelreiniging kunnen we bij verschillende ondergronden toepassen.

  HOE WIJ HET AANPAKKEN?

  Voor gevelreiniging hebben wij harde werkers in dienst die u graag helpen met al uw vragen. We zullen u altijd voorzien van eerlijk advies, waarbij we uw vervuilde gevel in sommige gevallen maar beperkt kunnen reinigen in verband met beschadiging. We voldoen aan alle milieu eisen. En wij komen onze afspraken na!

  Bent u al overtuigd, wilt u een proefstuk laten zetten of onze prijzen weten? Neem contact op via onderstaande button. Wilt u meer weten over ons, lees dan snel verder.

  Benieuwd naar de


  kosten?

  Uw Vastgoed Service

  Gevelonderhoud door Uw Vastgoedservice b.v.

  • Vakmanschap
  • Gespecialiseerd in gevelrenovatiegevelimpregnatie, en voegwerken
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Service verlening ons kwaliteit
  • Goed bereikbaar dankzij de korte lijnen
  • Scherpe prijzen voor hoogwaardig vakmanschap
  • Werkzaam door heel Nederland (ook in UtrechtHilversum, Amersfoort en Veenendaal)
  Uw vastgoed service

  PROEFSTUK LATEN ZETTEN?

  Om een goede indicatie te kunnen geven van de prijs voor het schoonmaken van uw gevel is het handig om een proefstuk te laten zetten. Oftewel ongeveer een vierkante meter van uw gevel door ons laten reinigen. Zo zal het resultaat zichtbaar worden en kunnen we een goede inschatting maken van de prijs. Tevens beantwoorden we al uw vragen over gevelreiniging en bespreken we uw wensen.