Stucwerken

U wilt de binnenkant van uw nieuwbouw of bestaande woning laten opknappen? Dan begint dit bij het uw huis laten Stucwerken van de muren. Uw muur stucen in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of badkamer kan op verschillende manieren en er zijn een tal van mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig wat de kosten zijn voor het laten stucen van u muur? 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan !

Stucadoor
Badkamer betonstuc wanden en nis Veenendaal Ecobouwen 3

Zowel bij renovatie, verbouwing of nieuwbouw voorzien wij muren en plafonds van gladpleisterwerk. Uw Vast Goed Service  brengt een perfecte stuclaag aan. Zo kunt  u – of de schilder – direct sausen of verfspuiten. Welke ondergrond het ook betreft, wij behandelen deze altijd met de beste hechtingslijmen die beschikbaar zijn op de markt.

Om de prijs voor het Stucwerken in uw woning te bepalen hebben we extra informatie over uw woning nodig. Zorg er daarom voor dat u het antwoord op onderstaande vragen alvast weet. Deze informatie kunt u invullen bij het aanvragen van de offerte:

 

 • Gaat het om een nieuwbouwwoning (jonger dan 2 jaar) of om een renovatie van een oudere woning (ouder dan 2 jaar)?
 • Wilt u uw plafond door ons laten stucen? Zo ja, hoeveel vierkante meter betreft het oppervlak en welke werkzaamheden wilt u dat wij uitvoeren:
  1. Alleen stucen
  2. Stucen en sauzen
  3. Stucen, behangen en sauzen
  4. Alleen behangen
 • Wilt u de muren van uw woning laten stucen? Zo ja, hoeveel vierkante meter betreft het oppervlak? Ook voor uw muren willen we graag weten welke werkzaamheden we moeten uitvoeren. Aan de hand van deze basisinformatie zullen wij de mogelijkheden en een opgestelde offerte toe sturen.
cc02b5ed46b26d4286d54594d5131ed0
Uw vastgoed service

Stap 1

Wij komen langs om uw wensen te bespreken aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op.

Uw vastgoed service

Stap 2

Lees onze offerte door en heeft u nog vragen stel ze dan gerust.
Spreek de offerte u aan laat het ons direct weten zodat wij u klus kunnen inplannen.

Uw vastgoed service

Stap 3

De werkzaamheden gaan beginnen, Wanneer tussentijdse wijzigingen of aanvullingen gewenst zijn, dan zullen die op voorhand met u worden besproken.

Laatste offerteaanvragen:
 
Wij werken ook bij:

Uw Vastgoedservice b.v.

Met de vastgoed service van Uw Vastgoedservice blijft uw Woning of bedrijfspand in Uitstekende conditie zonder dat u er omkijken naar heeft. Dankzij een compleet dienstenpakket waarmee uw vastgoed steeds voldoet aan de eisen van de tijd. Onze vakkundige onderhoudsprofessionals verzorgen mutatieonderhoud, correctief en preventief onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening!

mooi voorgevel 893064 large 1

25 jaar passie voor Vastgoed Sevice

Ons team bestaat uit 10 medewerkers waaronder 6 familieleden , we zijn allemaal gemotiveerd om elke weer iets moois achter te laten.

Of het nu gaat om het reinigen van een gevel of een totale verbouwing van een woning of bedrijfspand wij zetten onze schouders eronder!

Doordat wij alle aspecten van het Vastgoedservice onder de knie hebben, heeft u maar met één bedrijf te maken. dat betekent korte lijnen, duidelijke afspraken, dezelfde gezichten en besparen op de kosten.

Wij maken vastgoed weer mooi en duurzaam.

Toegewijd aan uitstekende dienstverlening. We willen het beste Vastgoedservice bedrijf in de regio zijn en we beloven concurrerende prijzen. Professionele dienstverlening en een uitstekende service.

Hieronder vind u onze diensten

schileren deuren kozijnen buiten

Schilderwerken

boxes

loodgieterswerk

dakbedekking vernieuwen sp

Timmerwerken

Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijs opgave voor het onderhouden of renoveren van uw bedrijfspand, woning of VVe.

Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid. Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en u als tevreden klant te behouden. 

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Gallerij

  Onze reeds uitgevoerde opdrachten: