Schildersbedrijf Veenendaal

Uw Vastgoed Service

Schilderbedrijf Veenendaal

Verbouwplannen
Veenendaal

Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant van ons schildersbedrijf Veenendaal en omstreken, maar wij verwelkomen u nog liever als terugkerende klant. En daar doen wij ons uiterste best voor. Voor ons betekent dit continuïteit in ons werk en voor u betekent dit dat u met een gerust hart uw kostbare bezit dat uw woning is, aan ons kunt toevertrouwen. Wij zijn er dan ook trots op dat de meeste van onze klanten ook terugkerende klanten zijn en steeds terugkeren naar ons schildersbedrijf in de regio Apeldoorn.

“Uw Vastgoed Service Uw Schildersbedrijf Veenendaal “

Schildersbedrijf Apeldoorn

Of u nu uw woning wilt aanpassen aan de eisen van nu, of wil uitbreiden met een nieuwe badkamer of een serre of uitbouw. Een verbouwing of renovatie vraagt om veelzijdige vakmensen. Uw vastgoedservice b.v. denkt met u mee, adviseert, Realiseert uw ideeën uit en zorgt voor een perfect afgerond eindresultaat– helemaal volgens uw wensen. En dat alles onder één bedrijf.” U zocht op huis verbouwen Veenendaal ” 

Verhuur klaarmaken Arnhem
Uw vastgoed service

Stap 1

Wij komen langs om uw wensen te bespreken aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op.

Uw vastgoed service

Stap 2

Lees onze offerte door en heeft u nog vragen stel ze dan gerust.
Spreek de offerte u aan laat het ons direct weten zodat wij uw klus kunnen inplannen.

Uw vastgoed service

Stap 3

De werkzaamheden gaan beginnen, Wanneer tussentijdse wijzigingen of aanvullingen gewenst zijn, dan zullen die op voorhand met u worden besproken.

Wilt u weten wat een uw Schildersbedrijf Veenendaal kost ?

Uw Vastgoedservice b.v. Schilders

Veenendaal is voor schildersbedrijf Uw Vastgoedservice b.v. prettig werken. Lekker dichtbij. Onze schilders werken graag in de regio van Veenendaal , Ede, Wageningen en Rheden. Met onze ervaring, kennis van materialen en Service gerichtheid wordt iedere schilderklus naar tevredenheid uitgevoerd.

Vakbekwame 

Schilders

Het schilderen van uw huis, kozijnen, deuren of andere schilderklussen lastig? Vraag het onze vakmensen, onze ervaren schilders zorgen voor een grondig resultaat. Onze schilders komen uit de regio Arnhem en klaren de klus naar uw tevredenheid. Uw schilders klus is bij Uw Vastgoedservice b.v. in goede handen. “Uw Vastgoed Service Uw Schildersbedrijf Veenendaal “

Kwaliteit en tevredenheid

Wij van Uw Vastgoedservice b.v. schilderwerken werken vaak in Apeldoorn en omgeving. De mensen kennen ons als betrouwbaar, servicegericht, het nakomen van afspraken waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij staan voor ons werk, de kwaliteit en uw tevredenheid.

Betaal 9% btw in plaats van 21%

Er is veel verwarring over het btw-tarief op schilderwerk. Betaalt u het volle tarief van 21% of kunt u gebruik maken van de btw-verlaging waardoor u slechts 9% btw betaalt over uw schilderklus? Omdat het verschil in btw een groot effect kan hebben op de totaalprijs leggen wij u de regels omtrent het btw op schilderwerk graag duidelijk uit.

Het lage btw-tarief is geldig als u een schildersbedrijf inhuurt voor uw schilderklus, maar ook aannemers en klusbedrijven die het schilderwerk voor u opknappen vallen onder het 9% btw-tarief.

 

Sinds 2009 geldt er een laag btw-tarief voor schilder- en stucadoorwerk. Hierdoor betaalt u slechts 9% btw over uw schilderwerk. Deze regeling is permanent. Het lage btw-tarief is onder andere geldig op:

 • het voorbereiden van het schilderwerk, zoals het schoonmaken en ontvetten van de ondergrond;
 • de voorbehandeling, zoals het aanbrengen van voorstrijkmiddelen en grondverf;
 • binnen- en buitenschilderwerk;
 • de arbeidsuren én de materialen.

Het aantrekkelijke btw-tarief is alleen geldig op klussen die direct zijn gerelateerd aan het schilderwerk. Eventuele bijkomende werkzaamheden als het vochtvrij maken van kelders, het vervangen van ramen, deuren en kozijnen en het enkel herstellen van voegen in metselwerk vallen onder het reguliere btw-tarief van 21%.

Let op: Deze btw-regeling op schilderwerk verschilt van de btw-verlaging op arbeidskosten bij het renoveren en herstellen van woningen die op 1 juli 2015 is afgelopen. Het lage btw-tarief van 9% op schilderwerk blijft, ook na 1 juli 2015, gewoon geldig.

Uw Vastgoedservice b.v.

Met de vastgoed service van Uw Vastgoedservice blijft uw Woning of bedrijfspand in Uitstekende conditie zonder dat u er omkijken naar heeft. Dankzij een compleet dienstenpakket waarmee uw vastgoed steeds voldoet aan de eisen van de tijd. Onze vakkundige onderhoudsprofessionals verzorgen mutatieonderhoud, correctief en preventief onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening!

mooi voorgevel 893064 large 1

25 jaar passie voor Vastgoed Service

Ons team bestaat uit 10 medewerkers waaronder 6 familieleden , we zijn allemaal gemotiveerd om elke weer iets moois achter te laten.

Of het nu gaat om het reinigen van een gevel of een totale verbouwing van een woning of bedrijfspand wij zetten onze schouders eronder!

Doordat wij alle aspecten van het Vastgoedservice onder de knie hebben, heeft u maar met één bedrijf te maken. dat betekent korte lijnen, duidelijke afspraken, dezelfde gezichten en besparen op de kosten.

Wij maken vastgoed weer mooi en duurzaam.

Toegewijd aan uitstekende dienstverlening. We willen het beste Vastgoedservice bedrijf in de regio zijn en we beloven concurrerende prijzen. Professionele dienstverlening en een uitstekende service.

Hieronder vind u meer diensten dan Uw Schildersbedrijf Veenendaal

boxes

loodgieterswerk

dakbedekking vernieuwen sp

Timmerwerken

Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijs opgave voor het onderhouden of renoveren van uw bedrijfspand, woning of VVe.

Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid. Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en u als tevreden klant te behouden. 

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Gallerij

  Onze reeds uitgevoerde opdrachten:

  Laatste offerteaanvragen:
   
  Wij werken ook bij: