Onze Projecten

Uw Vastgoed Service

BENIEUWD NAAR ONZE PROJECTEN?

Bekijk dan hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan. 

Man worker in the firld by the solar panels
Dakgoten vervangen Arnhem
Gevelrenovatie
Badkamer-betonstuc-wanden-en-nis-Veenendaal-Ecobouwen-3.jpg
Dakgoten vervangen Arnhem
5/5
Laatste offerteaanvragen:
 
Wij werken ook bij:
Uw vastgoed service

Stap 1

Wij komen langs om uw wensen te bespreken aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op.

Uw vastgoed service

Stap 2

Lees onze offerte door en heeft u nog vragen stel ze dan gerust.
Spreek de offerte u aan laat het ons direct weten zodat wij u klus kunnen inplannen.

Uw vastgoed service

Stap 3

De werkzaamheden gaan beginnen, Wanneer tussentijdse wijzigingen of aanvullingen gewenst zijn, dan zullen die op voorhand met u worden besproken.

Recente reacties onze van klanten….

Petje af voor dit bedrijf

Rated 5 out of 5
4 december 2021

Wij hebben ervaring met dit Dakdekkersbedrijf gehad via onze VVE, na vele offertes kwamen we bij Desiree uit, klein beetje duurder dan de rest (scheelde niet eens zoveel). Na het gedane werk bleek het verschil al duidelijk, keurig afgewerkt alles. Door verkeerde houtkeuze van de bouwer veel houtrot, ook dit is door Uw Vastgoedservice prima en onzichtbaar opgelost. Petje af voor dit bedrijf.

Rinus van Elk

Prima Vakman! Onze Bedrijfhal

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Het was tijd dat onze dak van onze Bedrijfhal een opknapbeurt ging krijgen. O.a. het plafond, muren en deuren moesten hoognodig aangepakt worden. Dit mede door het feit dat dit moest passen bij ons nieuwe interieur. Het viel niet mee om een goeie en vakkundige bedrijf te vinden. Totdat we Michel via via ontdekten. Een vakman in hart en nieren. Hij gaf ons advies, deed zijn werk (na de opdracht te hebben aangenomen) met grote passie zodat wij na afloop meer dan tevreden waren. Echt professioneel vakwerk heeft deze man geleverd en allemaal binnen de afgesproken tijd die hij ervoor nodig dacht te hebben. Geen onverwachte tegenslagen en zelfs extra werk niet in rekening brengen. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze vrolijk en positief gestemde vakman Michel van Santen

Fam. Peters

Mannen met aandacht en passie voor het vak

Rated 5 out of 5
20 juli 2021

Nadat ons nieuw aangekochte huis van boven tot onder gestript was zijn we begonnen met het opbouwen. En zoals zo vaak onder tijdsdruk. We hebben een zware wissel moeten trekken op het schildersbedrijf dat zoals vaak de laatste in de keten van de verbouwing was. Michel heeft de maximale flexibiliteit aan de dag gelegd en ervoor gezorgd dat we aan het einde van de verbouwing in een perfect geschilderd huis konden intrekken. Wat ons ook opviel is dat hij met ons meedacht en niet allen in de planning maar ook in de kleurbepalingen die dan net even anders uitgepakt waren dan dat we van te voren gedacht hadden. Een man met aandacht en passie voor het vak. We zijn zeker een tevreden klant en blij dat we de keuze voor Uw Vastgoedservice Schilders gemaakt hebben.

Jansen Oosterbeek

garant voor kwaliteit, maatwerk en vakmanschap

Rated 5 out of 5
4 juli 2021

Wij hebben onze woning verbouwd en op laten schilderen door Uw Vastgoed Service en zijn ontzettend blij met het eindresultaat, vandaar deze review! Michel en Desiree hebben het hele proces van begin tot eind in de puntjes begeleid, d.w.z. van offerte tot aflevering, over alles is nagedacht. Desiree communiceert goed, maakt heldere afspraken, komt deze na en denkt mee in het hele proces (iets wat wij wel eens hebben gemist bij andere aannemers). Niet voor niets dat wij schrijven: Uw Vastgoed Service schilders ontzorgt! Buiten al deze punten, staat Michel garant voor kwaliteit, maatwerk en vakmanschap en daarom kunnen wij nu genieten van een mooie en strak geschilderde woning!

Piet en Ann uit Apeldoorn

Tevreden

Rated 4 out of 5
6 februari 2021

Uw Vastgoedservice heeft prima werkt afgeleverd. Enige reden waarom “maar” 4 sterren bij afspraken houden heb gezet is omdat de afspraak een keertje verzet is, dit gebeurden overigens ruim van te voren. Verder zeer tevreden over het geleverde werk.

Mocht is nog een keer een klus hebben dan zal ik als eerste aan dit bedrijf denken.

Danny en Conny D.

Wilt u ook een review plaatsen?