Ontruimen?

Het ontruimen van de woning (inclusief: garage,berging,schuur,zolder en tuin).

Verwijderen van vloerbedekking, gordijnen, rails en dergelijke. Het afvoeren van afval en het bezemschoon opleveren van de woning. Ook doen we kleine reparatiewerkzaamheden zoals het verwijderen van spijkers en het dichten van gaatjes.

open container langs de openbare weg 1
bedrijfsontruiming Uw Vastgoed Service

Ook het ontruimen van kantoor – en bedrijfspanden behoort tot onze dienstverlening. Bij een bedrijfsontruiming wordt het pand volledig leeggeruimd en bezemschoon opgeleverd.

Enkele voorbeelden van onze dienstverlening:

  • Afvoeren / leegruimen van complete bedrijfsinventaris
  • Verwijderen van tapijt en alle soorten vloerbedekking
  • Reparatie werkzaamheden zoals spijkers verwijderen en gaatjes dichten
  • Het afval scheiden en recyclen

Senioren verhuizing

Een van onze aanvullende diensten is het verhuizen van senioren naar hun nieuwe woning. De specialisten van de Schouten-projecten worden dagelijks ingezet bij het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Arnhem. Bij het verhuizen van senioren wordt eerst alle inboedel netjes ingepakt en verhuisd naar het nieuwe adres. Hierna zullen wij de rest van de oude woning ontruimen, zodat deze weer verhuurd kan worden of de verkoop in kan bij de makelaar. Over het algemeen zijn wij een dag bezig met het inpakken en verhuizen van de inboedel. Dit doen wij in alle rust waardoor de klant zonder stress en zorgen zijn nieuwe woning kan betrekken. Zo hoort een seniorenverhuizing en boedelruiming te gaan! Zonder zorgen met een fijn team van vakbekwame medewerkers.

renovation 883585 1280 1