Over

Uw Vastgoed Service

Uw Vastgoedservice uit Arnhem is een jong en zeer ervaren onderhoud en renovatie bedrijf en wordt vertegenwoordigd door Michel van Santen geboren in
Arnhem. Met ruim 20 jaar ervaring in Vastgoed onderhoud en renovatie en ruim 15 jaar als zelfstandig ondernemer kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Uw Vastgoed Service te Arnhem.

 

Met ruime ervaring en liefde voor het vak staat het Vastgoedservice bedrijf garant voor kwaliteit en vakmanschap, waarbij eerlijkheid en open communicatie met de klant voorop staan.

Elk project wordt door onze vakmannen met zorg uitgevoerd, hetzij binnen of buiten, renovatie of nieuwbouw, particulier of bedrijf. Voor elke klus kunnen wij iets betekenen voor u!

 

mooi voorgevel 893064 large 1

25 jaar passie voor Vastgoed Sevice

Ons team bestaat uit 10 medewerkers waaronder 6 familieleden , we zijn allemaal gemotiveerd om elke weer iets moois achter te laten.

Of het nu gaat om het reinigen van een gevel of een totale verbouwing van een woning of bedrijfspand wij zetten onze schouders eronder!

Doordat wij alle aspecten van het Vastgoedservice onder de knie hebben, heeft u maar met één bedrijf te maken. dat betekent korte lijnen, duidelijke afspraken, dezelfde gezichten en besparen op de kosten.

Wij maken vastgoed weer mooi en duurzaam.