Wilt u de Kosten van gevelrenovatie Apeldoorn weten?

Kosten gevelrenovatie Apeldoorn

Oud metselwerk er zo goed als nieuw uit laten zien

Apeldoorn heeft geen tekort aan mooie Gevels, maar het metselwerk kan in de loop van de tijd schade hebben opgelopen. Misschien heeft verwering zijn tol geëist, of is het metselwerk ten onrechte behandeld met moderne restauratiemethoden.

Hoewel het metselwerk schade heeft opgelopen, begrijpen we hoe we het moeten behandelen door de meest verfijnde en effectieve herstelmethoden te gebruiken. Onze vaardigheden in het herstellen van stenen omvatten het verwijderen van vuil en roet en het naar voren halen van de oorspronkelijke kenmerken van het metselwerk.

Het team van Uw Vastgoedservice B.V .heeft jarenlange ervaring in het werken met de beste technieken voor Gevelrenovatie , Gevelreiniging en Gevelrestauratie in Apeldoorn . Ons nauwgezette steenrestauratieproces is ontworpen om het allerbeste naar boven te halen in elke steen waarmee uw vastgoed is gebouwd

Voor een Gevelrenovatie in Apeldoorn heeft uw voor het repareren van Gevels, het opnieuw opvoegen van Gevels, het vervangen van stenen en het opnieuw aanbrengen van een Impregneermiddel.

Uw Vastgoedservice is uw bedrijf voor “Gevelrenovatie Apeldoorn “

Gevelrenovatie & Restauratie aanpak bij het opnieuw voegen van stenen is om uitstekende RESULTATEN te bereiken !!!

Onze speciaal geselecteerde vakmensen hebben een echte passie, begrip en toewijding aan de geschiedenis, technologie en praktijk van historische gevels uit die tijd. 

Ons doel is om uw bakstenen gevel te herstellen tot de hoogste standaard op basis van onze oprechte kennis van het pand met behulp van traditionele materialen en vakmanschap.

Gevelrenovatie & Restauratie 

Hoe berekenen wij de kosten  gevelrenovatie prijs?

De totaalprijs van een gevelrenovatie in Apeldoorn is opgebouwd uit verschillende elementen:


  • Ten eerste is de prijs Aanvankelijk  bij de gekozen reinigingsmethode. Op deze kostenpost heeft u weinig invloed, want de beste methode is afhankelijk van het soort vervuiling en het type buitengevel.

  • Ten tweede wordt de totaalprijs bepaald door de grootte van de gevel. Wij berekenen een prijs per vierkante meter, dus hoe groter uw woning, hoe hoger de prijs. Een gemiddelde woning heeft een geveloppervlakte van 50 vierkante meter. Wij geven bij gevels boven de 50 vierkante meter minimaal 10% korting op de offerte.

  • Ten derde moet u rekening houden met Steigerkosten. Wij hanteren daar vaste meter prijzen voor . Bij een gevelrenovatie van boven de 50 meter rekenen wij enkel maar de huurkosten niet het opbouw en afbouw ervan.
mooi voorgevel 893064 large 2

Te vaak zien we moderne materialen zoals cement die worden gebruikt om woningen, en woningcomplexen bakstenen gevels opnieuw te plaatsen. Historische eigendommen werden gebouwd zodat het gebouw kon ademen, vocht zou worden opgenomen in het weefsel en dat vocht van nature weer zou uitdrogen. 

Dit is mogelijk het belangrijkste element om de ‘gezondheid’ van de muur te behouden en de uitstraling te verbeteren.

De juiste herplaatsing kan helpen bij het waterdicht maken en stabiliseren van de muren van de constructie, de levensduur van de muur en individuele stenen verlengen en de visuele kwaliteiten van natuurstenen muren verbeteren.

Het belang hiervan kan niet genoeg worden benadrukt. Een onjuiste plaatsing kan de prestatie van een muur en daarmee een gebouw ernstig verminderen. Water kan achter dichte mortel vast komen te zitten en niet verdampen,

Kokend Heet Water Techniek

Bij dit systeem wordt gereinigd met schoon leidingwater onder aangepaste druk en temperatuur. De druk is regelbaar tot 200 BAR met een waterverbruik tot 18 liter per minuut en de temperatuur is instelbaar tot 150° C. Door toepassing van de juiste druk en temperatuur kunnen met dit systeem vrijwel alle ondergronden gereinigd worden. De baklaag wordt niet beschadigd, omdat er geen chemische middelen worden toegevoegd. Vooral voor het verwijderen van mos- en algengroei en lichte verontreinigingen is dit een uitstekend systeem.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Bel ons kantoor in Arnhem

085-3036 852

5 1

Regelmatig gevelonderhoud

Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service.

Gevelreiniging en voegwerk in Apeldoorn

Ook gevelreiniging en voegen wordt vaak in combinatie gedaan. In de loop der jaren krijgt stenen voegwerk veel te verduren. Onder andere neerslag, verkeersvervuiling en ongedierte tasten uw gevel aan. Na verloop van tijd kunnen voegdelen gaan barsten en los komen te zitten. Om verdere aantasting van de gevel te voorkomen, is het van belang het voegwerk tijdig te repareren. Zo voorkomt u ernstigere schade en kan de gevel nog jaren mee.

HD reinigen gevel 1 500x6661 2
gevel impregneer 1 1

Gevelreiniging en Impregneren

Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.Zo verlengt u de levensduur van het voegwerk en metselwerk.

Meer van onze geveldiensten:

Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.

Laatste offerteaanvragen:
  • Gevel woonhuis reinigen – Arnhem
  • Graffiti verwijderen winkelpand –Nijmegen
  • Gevelreiniging pand 140m² –Duiven
  • Zandstralen Zijgevel – Apeldoorn
  • Impregneren buitenmuren –Deventer
  • Voegen herstellen –Ede 
Wij werken ook bij:
Meer informatie over gevelwerken

Het meest voorkomende probleem bij oude huizen is afbladderende baksteen en afbrokkelende steen, die bijna altijd terug te voeren zijn op het moment waarop de voegen werden uitgehakt en cementmortel werd gebruikt om ze opnieuw te plaatsen. Als cementmortel wordt gebruikt, zal het water niet langs de muren ontsnappen en heb je ook vochtproblemen in huis. 

Dus dit daarom de meest voorkomende oorzaken van zogenaamd opstijgend vocht – het heeft niets te maken met optrekkend vocht, en de oplossing is NOOIT een injectie vochtwerende laag! 

Dit is schadelijk voor een oud huis daarom je moet ALTIJD de voegen weghakken en opnieuw plaatsen met kalkmortel, die GEEN portlandcement mag bevatten. Vraag in geval van twijfel Uw Vastgoedservice en we zullen erop staan u het bewijs te laten zien dat we weten hoe we kalkmortel (ook wel hydraulische kalkmortel genoemd) kunnen uitharken, mengen en gebruiken. 

We hebben het NIET over het kopen van een zak zand, en een zak limoen van de handelaar in de bouw – dit is niet voldoende, en is NIET het materiaal waar we het over hebben. Het aanwijzen van oud metselwerk of metselwerk is een gespecialiseerde klus en moet worden gedaan door mensen die weten wat ze doen. 

Er zijn verschillende soorten NHL-kalk – (natuurlijke hydraulische kalk) – en de drie meest voorkomende soorten worden gebruikt voor het voegen van metselwerk, metselwerk en waar extra sterkte nodig is, bijvoorbeeld schoorstenen.

Bij Uw Vastgoedservice B.V. Gevelrenovatie & Gevelreiniging bieden we veel verschillende technieken en afwerkingen aan.

Een andere overweging is dat deze huizen met ‘stevige muren’ zijn gebouwd om te ‘bewegen’ – de kalkmortel is flexibel. Het beweegt in feite en geneest zichzelf – als er een kleine scheur ontstaat doordat het huis een beetje bezinkt, of metselwerk beweegt,

Krijg je een scheur – kalk heeft de verbazingwekkende eigenschap dat het daadwerkelijk water en kooldioxide uit de atmosfeer opneemt, en kleine calcii kristallen laat groeien die span de holte van de scheur, en bind het weer samen.

Het gebruik van op cement gebaseerde verbindingen is absoluut foute boel – dit introduceert stijfheid, en in een oud huis dat moet verhuizen, scheurt cement gewoon en valt het binnen een korte tijd weg – het is nutteloos en een volkomen ongepast materiaal om te gebruiken.

Experts in Apeldoorn voor Gevelreiniging Breng uw metselwerk weer tot leven!

Uw Vastgoedservice b.v.  biedt ook een schoonmaakservice voor hoogwaardige gevels.

De vervuiling op metselwerk kan complex zijn en kan worden gevormd door afgezette atmosferische deeltjes, uitbloeiende zouten, mortelvlekken, verf en graffiti, vogelvogel of anti-duivengels.

Bij Uw Vastgoedservice b.v begrijpen we welk type vervuiling u op uw metselwerk kunt hebben en zullen we de beste en meest kosteneffectieve oplossing voor u vinden. Elke klant heeft zo zijn eigen voorkeur hoe schoon ze de bakstenen gevel eruit willen zien, dus we zullen de verschillende opties die we bieden met u bespreken. 

Op water gebaseerd reinigingssysteem

Het reinigingssysteem op waterbasis omvat het gebruik van koudwater en een heet waterstoomsysteem. 

Voor ons koud watersysteem gebruiken we een fijn verneveld sproeisysteem dat op het metselwerk wordt verneveld, waardoor een hoog drukvolume wordt vermeden dat het oppervlak zou verzachten.

Chemisch reinigingssysteem

Bij het reinigen van metselwerk gebruiken we een speciale formule van chemicaliën. 

We bevochtigen het metselwerkoppervlak grondig en brengen vervolgens de chemicaliën aan, zodat ze niet te lang in het metselwerk blijven zitten.

 Ten slotte spoelen we het steenoppervlak grondig af.Door de chemicaliën langer dan nodig in het metselwerk te laten trekken, ontstaat er ‘witte bloei’.

zandstralen 1

Natstraaltechniek machine 

Door water aan het zand toe te voegen ontstaat een mengsel met een veel zachtere inslag op de gevel. Hierdoor kunnen we veel gevels stralen zonder de voegen te beschadigen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw gratis gevelreiniging advies

Over Ons

Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en het bedrijf heeft een volledige aansprakelijkheidsverzekering. Bij het repareren en onderhouden van metselwerk zijn we er trots op dat we bestaande waar mogelijk matchen met waar nodig teruggewonnen materialen en met behulp van oude technieken om het onze en het doel van onze klant te bereiken. 

We kunnen zowel kleine metseltaken uitvoeren als grotere huizenbouw of commerciële projecten. Ons huidige personeelsbestand heeft momenteel een gecombineerde ervaring in metselen en metselwerkherstel van gebouwen van meer dan 100 jaar oud!

"Ik woon in Apeldoorn in een monumentaal pand en wilde een gevel laten restaureren .Wij zagen uitstekend werk worden verricht door een de Vastgoedservice en wij zullen dit bedrijf aanbevelen. Ik heb een aantal schattingen gekregen van gevelreinigers . Diego en Michel waren scherp geprijsd en ging uitvoerig in op de voorgestelde werken."
Wat kost een gevelrenovatie Duiven
John Damen
Architect