Gevelrenovatie


Arnhem - Gevel voegen

Uw Vastgoedservice B.V.

oud-voegwerk-metselwerk-repareren.jpg

gevelrenovatie arnhem


Is uw voorgevel vuil of beschadigd en is een renovatie van uw Arnhemse gevel onvermijdelijk, neem dan snel en eenvoudig contact op met onze gevelexperts. Onze vakmensen kijken naar uw geveluitsnijdingen. Als er bijvoorbeeld ook een gevelrenovatie aan de gang is, is het dan voldoende om de gevel schoon te maken of wilt u dat wij bij u langskomen zonder de mogelijkheden te bespreken? Haar ideeën voor ons waren onder meer een ‘gevelrenovatie Arnhem’

Gevelrenovatie Arnhem – Voegwerk Arnhem

Door aan de voeg te werken, wordt ook de gevel verstevigd. Dit vermindert het binnendringen van vocht en vorstschade. Wist u dat het vervangen van uw voegmiddel de aantrekkingskracht van uw huis kan vergroten? U kunt de gevel ook impregneren tegen waterschade. Ook bij nieuwbouwvoegen verbetert het de isolatie van uw woning.

 

Gevelrenovatie
Uw vastgoed service

Stap 1
Gevelrenovatie

Als allereerste beginnen we met het verwijderen van de oude voegen door middel van een hakhamer ,en het opruimen van de rommel

Uw vastgoed service

Stap 2
Gevelrenovatie

Als tweede reinigen we de gevel door middel van een hogedruk reiniger, zodat de voegen schoon worden en de bakstenen er weer mooi uit komen te zien

Uw vastgoed service

Stap 3
Gevelrenovatie

Als derde voegen we de gevel weer netjes af zodat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien, en dan ruimen we alles netjes op en spuiten alles schoon

Wilt u weten wat een gevelrenovatie in Arnhem kost ?

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw team van ervaren professionals van Uw Vastgoedservice. zoekt graag de juiste oplossing voor uw probleem. Daarnaast beschikt het bedrijf over het vereiste procescertificaat voor een erkende gevelbouwer.

  Bel ons hoofdkantoor

  Tips 2023 Gevelrenovatie en Gevelrestauratie 

  Dit is het perfecte moment om uw huis te renoveren.

   Het warme weer maakt de komende maanden de perfecte tijd om te verbouwen, opnieuw te schilderen of zelfs een aantal grote renovaties uit te voeren. Nu de voorjaarsschoonmaak voorbij is, is het tijd om je huis een update te geven door een paar renovatieprojecten uit te voeren. Een gloednieuwe look deze zomer.

  Een van de grootste veranderingen die u in uw huis kunt aanbrengen, is het bijwerken van de buitenmuren. Dit is het eerste wat mensen zien als ze je huis naderen. Wanneer je huis er van buiten op zijn best uitziet, verandert je hele huis. Dit is het perfecte moment om uw huis te renoveren. Het warme weer maakt de komende maanden een geweldige tijd om te verbouwen, opnieuw te schilderen of zelfs een aantal grote renovaties uit te voeren. Nu de voorjaarsschoonmaak voorbij is, is het tijd om je huis een update te geven door een paar renovatieprojecten uit te voeren. Een gloednieuwe look deze zomer.

  Voordat we beginnen, houd er rekening mee dat sommige gebieden vergunningen nodig hebben om bepaalde renovaties uit te voeren. Neem voordat u met een project begint contact op met uw lokale overheid om ervoor te zorgen dat de wet- en regelgeving wordt nageleefd.

  Begin met een hogedrukreiniger
  De eerste stap bij elke vorm van Gevelrenovatie is een grondige reiniging van steen en baksteen. De makkelijkste manier is om een hogedrukreiniger te huren. Hogedrukreinigers gebruiken water en soms wasmiddel om vuil en roet heel gemakkelijk weg te spoelen.

  Volg zorgvuldig de instructies die bij uw hogedrukreiniger zijn geleverd. 

  Reinig alle gebieden die kunnen worden beschadigd door hoge waterdruk voordat u met de werkzaamheden begint. Wanneer u de hogedrukreiniger gebruikt, begint u bovenaan de muur en werkt u naar beneden. Zodra de muren schoon zijn, kan de renovatie beginnen. Deze eerste stap is belangrijk om het project gemakkelijk te voltooien en het eindproduct ziet er geweldig uit.

  Breng kleine verbeteringen aan die een grote impact hebben
  Gevelrenovatie betekent niet noodzakelijkerwijs een volledig herontwerp. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken voor hoe uw huis er van buitenaf uitziet. Voeg elementen zoals luiken, bloembakken, nieuwe huisnummers en andere decoraties toe om je buitenmuren gemakkelijk te updaten.

   

  Denk na over de stijl die je in je huis wilt opnemen en zoek naar accessoires die die visie tot leven brengen. Functies zoals deze voegen veel interesse en karakter toe aan uw huis en geven karakter aan gewone muren. Het gaat ook een lange weg om diepte aan uw huis toe te voegen en het uniek en opvallend te maken.


  De sleutel om elk accessoire voor buiten te laten werken, is om een ​​balans te vinden en te onthouden dat soms minder beter is. Rommel en afleiding van de stijl en functionaliteit van uw huis zijn iets wat u absoluut wilt vermijden.
  Herhalen van kleine stukjes bakstenen en stenen
  Voeg een paar variaties toe om uw bakstenen gevel te versieren. Selecteer enkele stukken die u wilt vervangen door een andere kleur of steenstijl en verwijder voorzichtig de stenen. Een hamer en voegenbeitel kunnen worden gebruikt om de steen voorzichtig te bewerken.


  Vervolgens kun je gemetselde banken, bakstenen en mortel gebruiken om verschillende soorten baksteenpatronen of verschillende secties op de muur te maken. Dit is een geweldige manier om de aandacht te vestigen op gebieden rond ramen, voordeuren of andere plaatsen waar je karakter kunt gebruiken. Deze tip werkt ook op stenen muren. Je kunt een steen verwijderen en vervangen door een ander type of steen. Maar stop niet bij steen en baksteen. Een dakspaan of houten gedeelte vormt een geweldig accent op een bakstenen of stenen muur. Verwijder de steen of baksteen en installeer vervolgens het gewenste type bekleding.