Wilt u de Kosten van gevelreiniging Velp weten?

Gevelreiniging Velp

Het reinigen van stenen is een specialistisch werk en baksteen is een ongelooflijk sterk, veelzijdig bouwmateriaal. Zoals je al weet als je in een historisch huis woont, zijn veel constructies die honderden jaren geleden met baksteen zijn gebouwd nog steeds sterk. De Georgische, Victoriaanse en Edwardiaanse huizenvoorraad in Velp zijn allemaal met baksteen opgetrokken en zullen – met een beetje zorg en aandacht – nog vele jaren prachtige huizen blijven.

Bij Velp Uw Vastgoedservice b.v. is het ons doel om u te helpen uw bakstenen gebouw de zorg en aandacht te geven die het verdient. Bel ons op 085 303 6852 voor meer informatie over onze diensten en blader door onze fotogalerij van voltooide projecten om een idee te krijgen van wat we voor u kunnen doen.

Wanneer heb je Gevelreiniging Velp nodig?

 • Direct na het leggen van nieuwe steen, om mortelresten, vegen en vlekken te verwijderen uit het metselproces na steenrestauratie .
 • Voordat u uw metselwerk gaat schilderen of beitsen (hoewel u misschien twee keer over verf wilt nadenken: zie deze pagina voor meer informatie).
 • Wanneer vlekken van verontreinigende stoffen, vuil en biologische organismen groot genoeg zijn om de schoonheid van uw metselwerk te verbergen.
 • Om hardnekkige uitlopers of ‘klimopvoeten’ te verwijderen na het verwijderen van klimplanten.

Wat houdt het schoonmaken van stenen in?

Onze prioriteit is om uw metselwerk niet te beschadigen, dus de methode die we kiezen zal zo voorzichtig mogelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Waar we kunnen, geven we er de voorkeur aan om alleen water te gebruiken, of een combinatie van water en afwasmiddel. Als de vlekken of afzettingen zwaar zijn, wordt een zure oplossing met een geschikte concentratie aangebracht. Dit proces vereist meestal verschillende zorgvuldige herhalingen om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de stenen intact blijft, maar aan het einde zal de originele afwerking van je stenen in zijn ware glorie worden onthuld.

Gevelreiniging. Doe het niet zelf – bel de experts

Het schoonmaken van stenen lijkt misschien een bedrieglijk eenvoudige klus, maar er is voldoende ruimte om dingen mis te laten gaan. Voor de onervaren werker is het gemakkelijk om schade aan het metselwerk aan te brengen, wat het afbrokkelen kan versnellen en problemen met vocht kan veroorzaken. Dit is vooral vervelend als uw pand een lange geschiedenis heeft en origineel metselwerk heeft.

We brengen de schoonheid in uw metselwerk naar voren zonder de structurele integriteit in gevaar te brengen.

Bel ons op 085 303 6852 voor een vrijblijvend gesprek met ons team van experts.

Gevelrenovatie & Restauratie aanpak bij het opnieuw voegen van stenen is om uitstekende RESULTATEN te bereiken !!!

Onze speciaal geselecteerde vakmensen hebben een echte passie, begrip en toewijding aan de geschiedenis, technologie en praktijk van historische gevels uit die tijd. 

Ons doel is om uw bakstenen gevel te herstellen tot de hoogste standaard op basis van onze oprechte kennis van het pand met behulp van traditionele materialen en vakmanschap.

Gevelrenovatie & Restauratie 

Wilt u weten wat een gevelreiniging Velp kost ?

mooi voorgevel 893064 large 2

Te vaak zien we moderne materialen zoals cement die worden gebruikt om woningen, en woningcomplexen bakstenen gevels opnieuw te plaatsen. Historische eigendommen werden gebouwd zodat het gebouw kon ademen, vocht zou worden opgenomen in het weefsel en dat vocht van nature weer zou uitdrogen. 

Dit is mogelijk het belangrijkste element om de ‘gezondheid’ van de muur te behouden en de uitstraling te verbeteren.

De juiste herplaatsing kan helpen bij het waterdicht maken en stabiliseren van de muren van de constructie, de levensduur van de muur en individuele stenen verlengen en de visuele kwaliteiten van natuurstenen muren verbeteren.

Het belang hiervan kan niet genoeg worden benadrukt. Een onjuiste plaatsing kan de prestatie van een muur en daarmee een gebouw ernstig verminderen. Water kan achter dichte mortel vast komen te zitten en niet verdampen,

Kokend Heet Water Techniek

Bij dit systeem wordt gereinigd met schoon leidingwater onder aangepaste druk en temperatuur. De druk is regelbaar tot 200 BAR met een waterverbruik tot 18 liter per minuut en de temperatuur is instelbaar tot 150° C. Door toepassing van de juiste druk en temperatuur kunnen met dit systeem vrijwel alle ondergronden gereinigd worden. De baklaag wordt niet beschadigd, omdat er geen chemische middelen worden toegevoegd. Vooral voor het verwijderen van mos- en algengroei en lichte verontreinigingen is dit een uitstekend systeem.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Bel ons kantoor in Arnhem

085-3036 852

5 1

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor
  Laatste offerteaanvragen:
  • Gevel woonhuis reinigen – Arnhem
  • Graffiti verwijderen winkelpand –Nijmegen
  • Gevelreiniging pand 140m² –Duiven
  • Zandstralen Zijgevel – Apeldoorn
  • Impregneren buitenmuren –Deventer
  • Voegen herstellen –Ede 
  Wij werken ook bij:
  Meer informatie over gevelwerken

  Het meest voorkomende probleem bij oude huizen is afbladderende baksteen en afbrokkelende steen, die bijna altijd terug te voeren zijn op het moment waarop de voegen werden uitgehakt en cementmortel werd gebruikt om ze opnieuw te plaatsen. Als cementmortel wordt gebruikt, zal het water niet langs de muren ontsnappen en heb je ook vochtproblemen in huis. 

  Dus dit daarom de meest voorkomende oorzaken van zogenaamd opstijgend vocht – het heeft niets te maken met optrekkend vocht, en de oplossing is NOOIT een injectie vochtwerende laag! 

  Dit is schadelijk voor een oud huis daarom je moet ALTIJD de voegen weghakken en opnieuw plaatsen met kalkmortel, die GEEN portlandcement mag bevatten. Vraag in geval van twijfel Uw Vastgoedservice en we zullen erop staan u het bewijs te laten zien dat we weten hoe we kalkmortel (ook wel hydraulische kalkmortel genoemd) kunnen uitharken, mengen en gebruiken. 

  We hebben het NIET over het kopen van een zak zand, en een zak limoen van de handelaar in de bouw – dit is niet voldoende, en is NIET het materiaal waar we het over hebben. Het aanwijzen van oud metselwerk of metselwerk is een gespecialiseerde klus en moet worden gedaan door mensen die weten wat ze doen. 

  Er zijn verschillende soorten NHL-kalk – (natuurlijke hydraulische kalk) – en de drie meest voorkomende soorten worden gebruikt voor het voegen van metselwerk, metselwerk en waar extra sterkte nodig is, bijvoorbeeld schoorstenen.

  Experts in Velp voor Gevelreiniging Breng uw metselwerk weer tot leven!

  Bij Uw Vastgoedservice B.V. Gevelrenovatie & Gevelreiniging bieden we veel verschillende technieken en afwerkingen aan.

  Een andere overweging is dat deze huizen met ‘stevige muren’ zijn gebouwd om te ‘bewegen’ – de kalkmortel is flexibel. Het beweegt in feite en geneest zichzelf – als er een kleine scheur ontstaat doordat het huis een beetje bezinkt, of metselwerk beweegt,

  Krijg je een scheur – kalk heeft de verbazingwekkende eigenschap dat het daadwerkelijk water en kooldioxide uit de atmosfeer opneemt, en kleine calcii kristallen laat groeien die span de holte van de scheur, en bind het weer samen.

  Het gebruik van op cement gebaseerde verbindingen is absoluut foute boel – dit introduceert stijfheid, en in een oud huis dat moet verhuizen, scheurt cement gewoon en valt het binnen een korte tijd weg – het is nutteloos en een volkomen ongepast materiaal om te gebruiken.