Gevelreiniging Apeldoorn

Professionele Gevelwerken 

(Foto)

De buitengevel is het gezicht van het gebouw. Of u nu de beheerder bent van een kantoorgebouw of een winkelcentrum, u wilt dat uw gebouw er van buiten onberispelijk uitziet. Hoewel het soms mogelijk is voor eigen personeel om de gevel schoon te maken, is vaker wel dan niet professionele hulp nodig om de buitenkant van het gebouw effectief en veilig te wassen.

Daartoe schakelen veel eigenaren van gebouwen of bedrijven commerciële schoonmaakdiensten in die kunnen helpen om de taak voor hen te volbrengen. Als u nog steeds twijfelt over het inschakelen van schoonmaakdiensten voor de gevel van uw gebouw, zijn hier enkele redenen waarom regelmatige professionele reiniging uw bedrijf ten goede kan komen.

1. Klant- of medewerkerstevredenheid

Van kantoorgebouwen tot winkelpuien, het feit is dat de schijn telt. Een schone, vlekvrije gevel straalt professionaliteit uit en wekt meer vertrouwen bij zowel medewerkers als klanten.

Werknemers die op een minder aantrekkelijke werkplek aan de buitenkant arriveren, voelen zich mogelijk minder gemotiveerd voor de komende dag, vooral voor gebouwen of de gevel vanuit de kantoren te zien is. Aan de andere kant kunnen degenen die een ongerept uiterlijk hebben, meer trots zijn op hun werkplek en dus meer gemotiveerd zijn.

Ook zouden klanten of opdrachtgevers een goed onderhouden gevel en de bedrijven in het gebouw in een gunstiger daglicht zien. Inderdaad, de eerste indruk is voor veel consumenten alles, dus het zou elk commercieel gebouw ten goede komen als de buitenkant er spik en span uitziet. Dit is vooral het geval in het COVID-19-tijdperk, waar consumenten nog meer gesteld zijn op netheid.

2. Voorkom gevelschade

Veel gevels van bedrijfsgebouwen zijn gemaakt van materialen zoals glas of metaal. Deze materialen kunnen op verschillende manieren gemakkelijk worden gekleurd of zelfs beschadigd door de omgeving. De effecten kunnen nog erger worden voor gebouwen die deze problemen laten voortduren, door een gebrek aan goed onderhoud.

Een van de grootste bedreigingen voor glas en metaal zijn mineralen. Delen van de gevel, zoals steen of metselwerk, kunnen mineralen bevatten. Wanneer deze mineralen de gevel bereiken, kan dit gemakkelijk moeilijk te verwijderen vlekken op glas veroorzaken of metaal aantasten.

Gebouwen zonder steen zijn ook niet veilig, omdat mineralen ook uit regenwater kunnen komen. Bij langdurige blootstelling kunnen mineralen in het water lelijke ‘watervlekken’ op glas veroorzaken. Gelukkig kunnen deze potentieel kostbare ongemakken worden vermeden door regelmatig onderhoud.

 3. Verbeter de gezondheid

Sommige gevels hebben vormen die aantrekkelijk kunnen zijn voor bepaalde plagen. Het is niet ongewoon om vogels, knaagdieren of insecten langs of in de gevel van het gebouw te zien leven. Dit is natuurlijk onwenselijk voor elk gebouw en kan een aanzienlijk gezondheidsrisico vormen, vooral voor gebouwen met veel voetverkeer.

Vogels die hun nesten in de gevels maken, kunnen ook voor extra problemen zorgen, aangezien hun uitwerpselen nogal ongepast zouden zijn. Met regelmatige commerciële reiniging wordt het voor deze plagen veel moeilijker om van de gevel hun thuis te maken.

 4. Professionele ervaring

Het belangrijkste voordeel van commerciële schoonmaak in Singapore is dat ze professionele expertise hebben. Ze zijn bijgewerkt met de nieuwste kennis in de gevelreinigingsindustrie, wat betekent dat ze een schoonmaakplan kunnen opstellen dat zowel productief is voor de netheid van het gebouw als veilig voor hun schoonmakers.

Verschillende soorten materiaal op de gevels zouden bijvoorbeeld verschillende reinigingsmethoden vereisen. Commerciële schoonmaakbedrijven kennen de juiste apparatuur, benodigdheden en chemicaliën die nodig zijn om het vereiste materiaal te reinigen, evenals de essentiële veiligheidsmaatregelen. Voor een smetteloze buitenkant is het inhuren van commerciële schoonmaakdiensten de juiste keuze.

Hier bij SQ 1 Development bieden we gevelreiniging aan als onderdeel van onze commerciële en residentiële schoonmaakdiensten. Onze professionele reinigers kunnen zowel de buitenglasoppervlakken als de aluminium bekleding reinigen met speciaal geselecteerde reinigingsmiddelen. Schakel voor een smetteloze en gezonde werk- of leefomgeving onze schoonmaakexperts van Uw VastgoedService B.V. in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *