Gevel stralen Soest

Uw Vastgoed Service

Gevel stralen Soest

 

Gevel stralen Soest is het verwijderen van hardnekkige Vuil, graffiti en algen op je gevel. Deze vorm van gevelreiniging is geschikt voor gevels die door een hogedrukreiniging maar moeilijk laat weghalen. Met behulp van een straalmiddel wordt de steen grondig gereinigd. Uw Vastgoedservice b.v. is gespecialiseerd in het stralen van gevels. 

 

Wat kost een gevelrenovatie Duiven

Bedrijfpand Gevel stralen Soest

Een stralende gevel trekt klanten aan en laat professionaliteit zien. Laat het aantrekkelijk zijn voor mensen om eens binnen te kijken en wees weer trots op uw woning of pand in Soest!

“Uw bedrijf in Gevel stralen Soest”

 

Voegwerken Doetinchem
Uw vastgoed service

Stap 1
Gevelrenovatie Soest

Als allereerste beginnen we met het verwijderen van de oude voegen door middel van een hakhamer ,en het opruimen van de rommel

Uw vastgoed service

Stap 2
Gevelreiniging Soest

Dan tweede reinigen we de gevel door middel van een hogedruk reiniger, zodat de voegen schoon worden en de bakstenen er weer mooi uit komen te zien

Uw vastgoed service

Stap 3
Nieuw Voegwerk Soest

Als derde voegen we de gevel weer netjes af zodat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien, en dan ruimen we alles netjes op en spuiten alles schoon

Wilt u weten wat een Gevel stralen Soest kost ?

Bij alles wat wij doen, willen wij een kwaliteitsproduct leveren dat volledig is afgestemd op de wensen en het budget van onze klanten. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw opdracht te bespreken, zodat we u een passende offerte aan kunnen bieden. Desgewenst geven we u ook graag advies.

Iedere keer weer een genot om bijna nieuwe gevels tevoorschijn te halen. Onze klanten zweren bij de duurzame oplossing, wilt u ook weer zo’n mooie gevel? Neem dan direct contact met ons op.

Waarom zijn wij “Uw bedrijf in Gevel stralen Soest” ?


Met meer dan 25 jaar ervaring en expertise zijn wij een betrouwbare en flexibele partner die kwaliteit biedt voor een prijs met Topservice!

 Kwaliteit voegwerk met de juiste hardheid

 Keiharde tarieven

 VCA gecertificeerd

 Schoon opleveren van de werklocatie

 Gegarandeerd een prachtig resultaat!

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor
  Laatste offerteaanvragen:
  • Gevel woonhuis reinigen – Arnhem
  • Graffiti verwijderen winkelpand –Nijmegen
  • Gevelreiniging pand 140m² –Duiven
  • Zandstralen Zijgevel – Apeldoorn
  • Impregneren buitenmuren –Deventer
  • Voegen herstellen –Ede 
  Wij werken ook bij

  Kosten van uw gevel laten stralen

  Hoeveel het stralen van de gevel zal kosten hangt af van het soort aanslag dat op de gevel aanwezig is. Het type aanslag en de hardnekkigheid daarvan is van invloed op de aanpak. Ook de stenen waar de gevel van is gemaakt is van belang. Verder is de grootte van de muur (het aantal vierkante meters) bepalend voor de prijs. Indien gewenst kunnen wij ook de gevel impregneren. Daar brengen wij wel extra kosten voor in rekening.

  Benieuwd naar de precieze kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

  Gevel laten stralen Wijchen

  Reinigen van gevels in Soest van huizen en gebouwen die door jaren van organische en atmosferische vervuiling zijn aangetast

  Na een aantal jaren vertoont de gevel zijn sporen van vervuiling. Laat dan tijdig onderhoud plegen dan kunnen wij de gevel bijna als nieuw Behouden. Een gevelreiniging kunnen we bij verschillende ondergronden toepassen.

  HOE WIJ HET AANPAKKEN?

  Voor gevelreiniging hebben wij harde werkers in dienst die u graag helpen met al uw vragen. We zullen u altijd voorzien van eerlijk advies, waarbij we uw vervuilde gevel in sommige gevallen maar beperkt kunnen reinigen in verband met beschadiging. We voldoen aan alle milieu eisen. En wij komen onze afspraken na!

  Bent u al overtuigd, wilt u een proefstuk laten zetten of onze prijzen weten? Neem contact op via onderstaande button. Wilt u meer weten over ons, lees dan snel verder.

  Benieuwd naar de kosten?

  Uw Vastgoed Service

  Gevelonderhoud door Uw Vastgoedservice b.v.

  • Vakmanschap
  • Gespecialiseerd in gevelrenovatiegevelimpregnatie, en voegwerken
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Service verlening ons kwaliteit
  • Goed bereikbaar dankzij de korte lijnen
  • Scherpe prijzen voor hoogwaardig vakmanschap
  • Werkzaam door heel Nederland (ook in UtrechtHilversum, Amersfoort en Veenendaal)
  Uw vastgoed service

  PROEFSTUK LATEN ZETTEN?

  Om een goede indicatie te kunnen geven van de prijs voor het schoonmaken van uw gevel is het handig om een proefstuk te laten zetten. Oftewel ongeveer een vierkante meter van uw gevel door ons laten reinigen. Zo zal het resultaat zichtbaar worden en kunnen we een goede inschatting maken van de prijs. Tevens beantwoorden we al uw vragen over gevelreiniging en bespreken we uw wensen.