Gevel laten Impregneren Beekbergen

Uw Vastgoed Service

Impregneren Beekbergen 

 

Het laten impregneren van de gevel in Beekbergen is van belang om verdere schade aan uw gevel te voorkomen. Een kapotte gevel kan zorgen voor vocht- en schimmelproblemen in huis. 

Laat het uw gevel inspecteren en repareren door een professional. U beschermt uw gevel dan tegen weersinvloeden 

 

Impregneren gevel Uw Vastgoedservice

Vochtdoorslag?

 Een gevel impregneren door uw Vastgoedservice ( waterdicht maken) tegen vocht is dan ook vaak een passende oplossing.

Impregneer je buitenmuur en er kan letterlijk geen water meer doordringen van buiten naar de binnenmuur. Een andere naam voor deze klus word ook wel hydrofoberen genoemd .Zo voorkomt u vochtdoorslag!

 

Knipvoeg te Nijmegen 2

Gevel reinigen Beekbergen

Afhankelijk van de ondergrond, is het soms al voldoende om de oppervlakkige vervuiling met alleen (heet) water te reinigen dus Gevelreiniging Doornenburg met Hot Aqua Blaster .

Wij spuiten altijd met gepaste druk, variabel van 50-350 bar, om schade aan de gevel te voorkomen.

Bij ernstig verontreinigde gevels met diep ingedrongen vuil, zoals graffiti worden d.m.v. onze Softstraalmachine gereinigd.

 

kosten gevelreiniging gevelrenovatie Nijmegen

Bedrijfspand Beekbergen

Een stralende gevel trekt klanten aan en laat professionaliteit zien. Laat het aantrekkelijk zijn voor mensen om eens binnen te kijken en wees weer trots op uw woning of pand!

Iedere keer weer een genot om bijna nieuwe gevels tevoorschijn te halen. Onze klanten zweren bij de duurzame oplossing, wilt u ook weer zo’n mooie gevel? Neem dan direct contact met ons op.

 

Bedrijfspand reiniging UW vastgoed Service
Uw vastgoed service

Stap 1

Als allereerste beginnen we met het verwijderen van de oude voegen door middel van een hakhamer ,en het opruimen van de rommel

Uw vastgoed service

Stap 2

Als tweede reinigen we de gevel door middel van een hogedruk reiniger, zodat de voegen schoon worden en de bakstenen er weer mooi uit komen te zien

Uw vastgoed service

Stap 3

Als derde voegen we de gevel weer netjes af zodat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien, en dan ruimen we alles netjes op en spuiten alles schoon

Wilt u weten wat een Gevel laten reinigen Beekbergen kost ?

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor