Dakreparatie Arnhem, Dakdekkers Arnhem

Uw Vastgoed Service

Arnhem Dak Services zijn de gerenommeerde dakdekkers in Arnhem!

Gespecialiseerd in dakreparaties in Arnhem sinds 1996.

We zijn dakdekkers in Arnhem gespecialiseerd in Nieuwe Daken,  plat dak Reparatie, dakreparaties Arnhem, Spoed Dak Reparaties, Dakisolaties!

Arnhem dak Services is al meer dan 30 jaar gevestigd als dakdekkersbedrijf in Arnhem en biedt professionele dakreparaties, platte dakreparaties, platte Dakisolatie, commerciële dakbedekking, noodreparaties, nieuwe dakinstallaties en nog veel meer dakbedekkingsdiensten in Gelderland. 

Arnhem Dak Services heeft een volledige wettelijke aansprakelijkheids- verzekering voor ieders gemoedsrust. We zijn trots op het leveren van het beste vakmanschap tegen concurrerende prijzen. We gebruiken alleen kwaliteitsproducten zoals IKO Nederland, Soprema Nederland en Unilin Isolatie. U kunt erop vertrouwen dat uw dak in veilige handen bent.

Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan via het contactformulier!

Dakrenovatie Renkum 2021
Uw vastgoed service

Stap 1

Als allereerste beginnen we met het verwijderen van de oude dakbedekking en wordt de ondergrond zorgvuldig schoon geveegt

Uw vastgoed service

Stap 2

Als tweede brengen wij eventuele een Daksolatie aan en vervolgens een onderlaag.

Uw vastgoed service

Stap 3

Als derde brengen wij de nieuw afvoer(en) en ontluchting kokers aan. Dan wordt het dak voorzien van een Toplaag van een Royal APP Dakbedekking

Wilt u weten wat een Dakreparatie Arnhem kost?

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Bedekt binnen 24 uur

  12 jaar garantie op uw dak

  Hoge kwaliteitsproducten

  Platte dakreparaties Arnhem

  Heeft u een oud Bitumen dak dat in slechte staat verkeert en tekenen van Blaasvorming en binnendringend water vertoont?
  Wij houden ons al meer dan 30 jaar bezig met het repareren en onderhouden van platte Bitumen dakbedekking. We hebben honderden problemen met Bitumen platte daken behandeld en lossen die van u graag op.

  Dakisolatie Arnhem 2

  Lekkage platte dak Arnhem

  We hebben een scala aan platte daksystemen die passen bij uw budget en tijdschema, evenals de ernst van het reparatie aan het Bitumen.
  Neem contact met ons op en we zullen snel reageren en kunnen zelfs meestal dezelfde dag ter plaatse zijn in geval van nood, bijvoorbeeld bij ernstig binnendringend water.

  “U zocht op Daklekkage Arnhem Vraag nu een vrijblijvende offerte aan in het contactformulier  

  dakrenovatie barneveld

   

  Wat de kosten voor het vervangen van uw dak precies inhouden, hangt van verschillende factoren af. Wanneer u een complete dakrenovatie wilt laten uitvoeren, ligt de prijs vanzelfsprekend hoger dan wanneer u enkel een deel van het dak, zoals het dakleer, laat vervangen. Ook wanneer er extra werkzaamheden verricht moeten worden, liggen de kosten van het vervangen van uw dak hoger. Maar dat neemt niet weg dat deze werkzaamheden ook voordelen opleveren. Zo zorgt een goede dakisolatie bijvoorbeeld voor een lagere energierekening en een stijging van de waarde van uw huis.Kijk op onze dakisolatie pagina voor meer info www.dakdekker.site/dakisolatie

  U zocht op Dakreparatie Arnhem

  Wilt u uw dak laten vervangen, maar daarvoor eerst weten wat de kosten bedragen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via het online offerteformulier. Natuurlijk bent u bij vragen of voor meer informatie ook welkom om contact met ons op te nemen door te bellen naar tel:085-3036 852  of een e-mail te sturen naar info@uwvastgoedservice.nl. Wij staan voor u klaar bij al uw dakwerkzaamheden.

  Dakisolatie 2 Arnhem
  Plat dak isoleren NL DAK

  UW DAK ISOLEREN?

  Wanneer u meer woongenot wilt behalen raden wij aan om uw plat dak isoleren.Vraag ons naar mogelijkheden .Bel voor een vrijblijvende inspectie om te kijken naar de mogelijkheden om uw plat dak isoleren .Bel ons voor meer info!

  Is er met spoed een dakreparatie nodig? Neem dan direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs voor een vakkundige reparatie.

  Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor een dakreparatie nodig is. Het belangrijkste is dat dit snel en deskundig gebeurt, zodat er geen bijkomende schade ontstaat door bijvoorbeeld een lekkage. In de meeste gevallen verhelpen wij uw problemen met een vakkundige reparatie en is het vernieuwen van uw dak niet nodig. Of uw dakbedekking slijtage vertoont, enkele dakpannen kapot zijn, nokvorsten zijn gescheurd of de panlatten niet goed meer zijn, onze dakdekkers staan voor u klaar. Bij spoed voorzien wij u zelfs binnen 24 uur van hulp.

  dakinspectie.1920x0

  Dakinspectie

  Neem contact op voor een dakinspectie en laat de kwaliteit van uw dak controleren. Zo weet u hoe uw dak ervoor staat en worden gebreken tijdig ontdekt.

  Een dakinspectie biedt in veel gevallen uitkomst. Zo weet u na de inspectie precies waar de zwakke punten van uw dak liggen. Daarnaast kan het eventuele gebreken boven water brengen waarvan u al vermoedde dat ze er waren. Verder is het verstandig om regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. Dan weet u precies hoe uw dak ervoor staat.

  Hoe gaat een dakinspectie in zijn werk?
  Tijdens een dakinspectie controleren wij de kwaliteit van uw dak. Er wordt onder andere gekeken of uw dak mankementen heeft die in de toekomst mogelijke lekkage en schade geven. Door preventieve inspecties voorkomt u dus grote schadeposten. Vroegtijdig dak onderhoud zorgt er bovendien voor dat het dak zijn goede conditie behoudt en voorkomt dat reparaties nodig zijn. Bovendien verlengt het de levensduur van uw dakbedekking en is uw dak het hele jaar door beschermd tegen de invloeden van het weer.

  Hieronder vind u meer van onze diensten!

  Uw Vastgoedservice b.v.

  Met de vastgoed service van Uw Vastgoedservice blijft uw Woning of bedrijfspand in Uitstekende conditie zonder dat u er omkijken naar heeft. Dankzij een compleet dienstenpakket waarmee uw vastgoed steeds voldoet aan de eisen van de tijd. Onze vakkundige onderhoudsprofessionals verzorgen mutatieonderhoud, correctief en preventief onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening!

  mooi voorgevel 893064 large 1

  25 jaar passie voor Vastgoed Sevice

  Ons team bestaat uit 10 medewerkers waaronder 6 familieleden , we zijn allemaal gemotiveerd om elke weer iets moois achter te laten.

  Of het nu gaat om het reinigen van een gevel of een totale verbouwing van een woning of bedrijfspand wij zetten onze schouders eronder!

  Doordat wij alle aspecten van het Vastgoedservice onder de knie hebben, heeft u maar met één bedrijf te maken. dat betekent korte lijnen, duidelijke afspraken, dezelfde gezichten en besparen op de kosten.

  Wij maken vastgoed weer mooi en duurzaam.

  Toegewijd aan uitstekende dienstverlening. We willen het beste Vastgoedservice bedrijf in de regio zijn en we beloven concurrerende prijzen. Professionele dienstverlening en een uitstekende service.

  Hieronder vind u onze diensten

  schileren deuren kozijnen buiten

  Schilderwerken

  boxes

  loodgieterswerk

  dakbedekking vernieuwen sp

  Timmerwerken

  Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijs opgave voor het onderhouden of renoveren van uw bedrijfspand, woning of VVe.

  Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid. Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en u als tevreden klant te behouden. 

  Neem vandaag contact met ons op!

   CAPTCHA code:
   captcha

   Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

   "Passie voor Vastgoed"

   Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

   Bel nu ons hoofdkantoor

   Gallerij

   Onze reeds uitgevoerde opdrachten: