Dakdekker in


Westervoort

Uw Vastgoed Service

Dakdekker in Westervoort

Deskundige lokale dakdekkers in Westervoort

Op zoek naar een betrouwbare, professionele dakdekker in Westervoort? Misschien wilt u een gratis en vrijblijvende offerte voor een klus die aandacht nodig heeft? Of misschien wilt u wat werk afmaken en heeft u steigers nodig?

Westervoort Dak Specialist biedt deskundige dakbedekkingsdiensten aan commerciële en huishoudelijke klanten in Westervoort, Duiven, het oosten van Nederland. Vanaf 1998 een vakbekwame Dakdekker, hebben we bijna twee decennia ervaring in de industrie en een breed scala aan tevreden klanten die we met trots hebben ondersteund.

Wilt u een dakrenovatie uit laten voeren door professionals? Dan rekent u op Uw Vastgoed Service. Onze ervaren dakdekkers vernieuwen elk soort dak of renoveren deze compleet. Daarbij wordt u snel geholpen, want wij staan binnen 24 uur voor u klaar. Een snellere dakdekker service is er niet, dus profiteer van deze snelheid. Dan zit u voordat u het weet weer onder een prachtig dak waar u jaren mee vooruit kunt.

Dakdekker in Westervoort
Uw vastgoed service

Stap 1

Als allereerste beginnen we met het verwijderen van de oude dakbedekking en wordt de ondergrond zorgvuldig schoon geveegt

Uw vastgoed service

Stap 2

Als tweede brengen wij eventuele een Daksolatie aan en vervolgens een onderlaag.

Uw vastgoed service

Stap 3

Als derde brengen wij de nieuw afvoer(en) en ontluchting kokers aan. Dan wordt het dak voorzien van een Toplaag van een Royal APP Dakbedekking

Wilt u weten wat een Dakdekker in Westervoort kost ?
Wij zijn specialisten in platte daken en installeren enkellaagse en drielaagse minerale platdakoplossingen. Hoe groot of klein uw dak ook is, wij kunnen u helpen met de planning, het ontwerp en de volledige uitvoering.

 

 
Dakisolatie Arnhem 2

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Waarom platte dakbedekking?

  Platte dakbedekking is een populaire keuze voor garages, woningen, aanbouw en commerciële gebouwen.

  Er zijn veel redenen om voor een plat dak te kiezen:

  • Betaalbaarheid
   De meeste materialen die worden gebruikt voor het installeren van platte daken zijn verkrijgbaar tegen een lage prijs. Ook het initiële bouwproces, onderhoud en onderhoud zijn betaalbaar.
  • Veelzijdigheid
   Als het dak eenmaal is gebouwd, kunt u genieten van de extra ruimte bovenop – of dat nu betekent dat u er airconditioning, zonnepanelen of een daktuin op moet plaatsen.
  • Toegankelijkheid
   Platte daken zijn over het algemeen gemakkelijker te bereiken en te bewerken dan schuine daken. Dat betekent dat taken als het schoonmaken van uw dakgoten, reparaties en het installeren van schotelantennes goedkoper en eenvoudiger zijn.

  Wat bieden wij?

  We bieden een breed scala aan producten voor platte daken die geschikt zijn voor elke behoefte en elk budget – van enkellaags dakbedekking tot tweelaagse systemen met Zonne reflecterende witte minerale leislag. We kunnen ook alle platte daken isoleren met isolatieplaten van 50 mm tot 200 mm dik.

  Vertrouw ons om uw plat dak te installeren en geniet van:

  • Flexibiliteit
   Naast een scala aan producten en isolatiemogelijkheden, kunnen wij platte daken plaatsen in meerdere kleuren: Wit, rood, groen, zwart en grijs.
  • Vertrouwen
   We installeren al [aantal jaren] jaar standaard platte daken en zijn er trots op onze geleverde werkzaamheden.
  • Gemoedsrust
   Wij bieden 12 jaar garantie op alle dak-systemen 

  Voor de Particulieren en zakelijke markt

  Of u nu een plat dak wilt op uw gehele of een deel van uw huis, of geïnteresseerd bent om het in uw magazijn of kantoorruimte te laten installeren, neem contact met ons op. We bespreken graag uw mogelijkheden.

  Laatste offerteaanvragen:

  • Gevel woonhuis reinigen – Arnhem
  • Graffiti verwijderen winkelpand Nijmegen
  • Gevelreiniging pand 140m² Duiven
  • Zandstralen Zijgevel – Apeldoorn
  • Impregneren buitenmuren – Deventer
  • Voegen herstellen – Ede
   

  Wij werken ook bij: