Controleer het plat dak met een zonnepanelendakinspectie


Arnhem

Uw Vastgoed Service

Laat uw Dak controleren voor zonnepanelen Arnhem voordat uw Zonnepanelen laat installeren!

Wat is de staat van het platte dak?. Voordat u zonne-energie installeert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het dak in goede staat is. Het is duidelijk makkelijker om ‘vrijstaande’ panelen van een plat dak te halen dan om geschroefde panelen van een hellend dak; op een plat dak zal een upgrade van een paar jaar naar de installatie van het zonnestelsel niet echt storend zijn. Dat gezegd hebbende, als uw platte dak standaard bitumen gebruikt, is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat het in topconditie is voordat u zonne-energie installeert.

WITTE DAKSYSTEMEN MET WITTE BITUMEN

 • Steeds meer bouwers wenden zich tot Witte Dakbedekking systemen om de energiekosten te verlagen. In Arnhem heeft de voormalige burgemeester van Arnhem, het gebruik van witte daken gepromoot door subsidieprogramma’s te steunen en de pers te raadplegen, waarbij gebouweigenaren worden aangemoedigd geld te besparen, het milieu te verbeteren en bij te dragen aan een gezonde stad.

   Uw Vastgoed Service B.V. heeft een rol gespeeld bij het groener maken van Arnhem. Onze dakdekkers installeren, onderhouden en repareren daksystemen met witte Dakbedekking op Vve, bedrijfspanden en meergezinsgebouwen in de omgeving van Arnhem.

  Witte Dakbedekking systemen staan bekend om hun eenvoudige installatie zonder verstoring van de dagelijkse werkzaamheden. Ze zijn lekvrij en bijna onderhoudsvrij. Dankzij technologische vooruitgang kunnen ze de koelingskosten voor gebouwen met airco-units verlagen en helpen ze de temperatuur in gebouwen zonder koelingsunits te verlagen.

 • Meer rendement voor zonnepanelen met een plat dak met Witte Dakbedekking Systeem van Uw Vastgoed Service B.V.
Dakdekker in Westervoort
Wilt u weten wat een Dakdekker in Arnhem kost ?

Wat bieden wij?

We bieden een breed scala aan producten voor platte daken die geschikt zijn voor elke behoefte en elk budget – van enkellaags dakbedekking tot tweelaagse systemen met Zonne reflecterende witte minerale leislag. We kunnen ook alle platte daken isoleren met isolatieplaten van 50 mm tot 200 mm dik.

Vertrouw ons om uw plat dak te installeren en geniet van:

 • Flexibiliteit
  Naast een scala aan producten en isolatiemogelijkheden, kunnen wij platte daken plaatsen in meerdere kleuren: Wit, rood, groen, zwart en grijs.
 • Vertrouwen
  We installeren al [aantal jaren] jaar standaard platte daken en zijn er trots op onze geleverde werkzaamheden.
 • Gemoedsrust
  Wij bieden 12 jaar garantie op alle dak-systemen 

Neem vandaag contact met ons op!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  "Passie voor Vastgoed"

  Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Waarom platte dakbedekking?

  Platte dakbedekking is een populaire keuze voor garages, woningen, aanbouw en commerciële gebouwen.

  Er zijn veel redenen om voor een plat dak te kiezen:

  • Betaalbaarheid
   De meeste materialen die worden gebruikt voor het installeren van platte daken zijn verkrijgbaar tegen een lage prijs. Ook het initiële bouwproces, onderhoud en onderhoud zijn betaalbaar.
  • Veelzijdigheid
   Als het dak eenmaal is gebouwd, kunt u genieten van de extra ruimte bovenop – of dat nu betekent dat u er airconditioning, zonnepanelen of een daktuin op moet plaatsen.
  • Toegankelijkheid
   Platte daken zijn over het algemeen gemakkelijker te bereiken en te bewerken dan schuine daken. Dat betekent dat taken als het schoonmaken van uw dakgoten, reparaties en het installeren van schotelantennes goedkoper en eenvoudiger zijn.

  Voor de Particulieren en zakelijke markt

  Of u nu een plat dak wilt op uw gehele of een deel van uw huis, of geïnteresseerd bent om het in uw magazijn of kantoorruimte te laten installeren, neem contact met ons op. We bespreken graag uw mogelijkheden.

  Laatste offerteaanvragen:

  • Gevel woonhuis reinigen – Arnhem
  • Graffiti verwijderen winkelpand –Nijmegen
  • Gevelreiniging pand 140m² –Duiven
  • Zandstralen Zijgevel – Apeldoorn
  • Impregneren buitenmuren –Deventer
  • Voegen herstellen –Ede
   

  Wij werken ook bij: